Bel direct

Luchthavenvervoer

Zonder zorgen reizen van en naar de luchthaven.
Vlot
Veilig
Comfortabel

Luchthavenvervoer

Zonder zorgen reizen van en naar de luchthaven.

Wanneer u op zakenreis gaat of privé geniet van uw vakantie, ontzorgen wij u volledig als het gaat om uw transfer van of naar de luchthaven.

Onze professionele chauffeurs en begeleiders staan ruim op tijd klaar. U en uw bagage worden begeleid naar 1 van onze luxe voertuigen. Vluchttijden zijn deze tijd relatief, uw chauffeur houdt uw vluchtinformatie in de gaten en houdt rekening met eventuele afwijkende tijden.

Ook bij het Jet Center op Schiphol kunnen wij u van dienst zijn. We beschikken over een ruime selectie voertuigen en hebben wij ook de beschikking over luxere auto’s zoals een Porsche Panamera of een Tesla Model Y. Ons doel is om te allen tijde de verwachtingen van de meest veeleisende zakelijke reizigers te overtreffen.

Onze werkwijze

Ophalen bij woonhuis of kantoor
Begeleiding naar incheckbalie
Monitoren van aankomst- en vertrektijden
Ontvangst bij de gate
Persoonlijke begeleiding naar voertuig
Assistentie op air-site indien u moeilijk te been bent
Faciliteren van vliegreizen

Keurige directiechauffeur heeft mij en m’n vriendin gereden op een avond uit. Eerst heerlijk gegeten om vervolgens nog even op stap te gaan. Zo fijn niet te hoeven wachten op een taxi een warme auto in te stappen en veilig thuis gebracht te worden. Kan iedereen de Leeuwe Chauffeursdiensten aanraden! Tot snel bij de volgende rit!

- Arine
Neem contact op

Ontzorgen

Op reis gaan zonder u zorgen te maken. Uw rit van en naar de luchthaven tot in detail geregeld.

Integer

Integriteit behoort thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Al onze directiechauffeurs zijn gediplomeerd. Om dit diploma geldig te houden moeten onze chauffeurs jaarlijks hun vaardigheden trainen om gediplomeerd te blijven.

Representatief

Onze directiechauffeurs dragen een tweedelig maatwerk kostuum en hebben een representatieve uiterlijke verzorging.

EHBO - BHV

Onze directiechauffeurs zijn allen in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief gebruik toepassing van de AED.

Recensie plaatsen