Bel direct

Gespecialiseerd vervoer

Uw veiligheid is onze zorg. De Leeuwe Chauffeursdiensten investeert in haar medewerkers om op alle niveaus de kwaliteit te kunnen waarborgen.
Veilig
VR/B7 bepantserde voertuigen
Risicoanalyse

Directiechauffeur met gepantserd vervoer

De Leeuwe Chauffeursdiensten heeft de beschikking over directiechauffeurs welke getraind zijn in de omgang met gepantserde voertuigen. De voertuigen waarmee getraind wordt zijn VR/B7 bepantsert. Dit is de zwaarste categorie bepantsering. Naast het omgaan met een veel zwaarder voertuig zijn onze chauffeurs ook opgeleid met ontsnappingstechnieken en beschikken zij over het diploma beveiliger 2 en certificaat persoonsbeveiliger.

Onze chauffeurs/persoonsbeveiligers worden ingezet als er sprake is van dreiging. Een uitgebreide risicoanalyse zal voorafgaan aan de inzet van deze dienstverlening, alsmede een adviesrapportage. Onze chauffeurs in gepantserde voertuigen worden ingezet in combinatie met een of meerdere persoonsbeveiligers van onze partner Securo Beveiliging.

Uw veiligheid is onze zorg. De Leeuwe Chauffeursdiensten investeert in haar medewerkers om op alle niveaus de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Keurige directiechauffeur heeft mij en m’n vriendin gereden op een avond uit. Eerst heerlijk gegeten om vervolgens nog even op stap te gaan. Zo fijn niet te hoeven wachten op een taxi een warme auto in te stappen en veilig thuis gebracht te worden. Kan iedereen de Leeuwe Chauffeursdiensten aanraden! Tot snel bij de volgende rit!

- Arine
Neem contact op

Veiligheid staat centraal

Binnen het publieke en private domein staat veiligheid op de agenda. De Leeuwe Chauffeursdiensten borgt te allen tijde uw veiligheid door de inzet van professionals.

Integer

Integriteit behoort thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Uitgebreide risicoanalyse

Wij brengen risico’s in kaart, maken deze risico’s bespreekbaar en zorgen er gezamenlijk voor dat deze risico’s beheersbaar worden.

VR/B7 bepantserde voertuigen

De voertuigen welke, De Leeuwe Chauffeursdiensten inzet, zijn VR/B7 bepantserd. Dit is de zwaarste categorie bepantsering.

Directiechauffeurs inclusief beveiligingsopleidingen

De inzet van directiechauffeurs in gepantserde voertuigen hebben aanvullende beveiligingsopleidingen. Denk hierbij aan de opleiding beveiliger 2 en persoonsbeveiliger.

Recensie plaatsen