Bel direct

Over de Leeuwe chauffeursdiensten

De Leeuwe Chauffeursdiensten is opgericht door Lesley de Leeuwe. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de luxury branche en als directiechauffeur voor nationale- en internationale organisaties, werd het tijd om met deze ervaring een andere weg te bewandelen. Lesley heeft een duidelijke visie van het vak directiechauffeur en heeft ambities om te ondernemen. De Leeuwe Chauffeursdiensten wil gaan voor langdurige relaties, waarin integriteit en vertrouwen centraal staan. Hij gelooft in de dienstverlening directiechauffeur, welke al enige jaren als een professioneel vak gezien mag worden. De sleutel tot succes is het vinden van de juiste synergie tussen de chauffeur en onze opdrachtgever.
Lees verder

Vlot, veilig en comfortabele chauffeurdiensten met uitsluitend opgeleide directiechauffeurs. Graag zetten we deze eerste ontmoeting om in een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

People, planet, profit

De Leeuwe Chauffeursdiensten vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Meest belangrijke element in maatschappelijk verantwoord ondernemen is de bewustwording.

Aan de volgende zaken leveren wij een bijdrage:
  • Vermindering van CO2 uitstoot van het wagenpark;
  • Bewust geen kantoorpand. We werken flexibel vanuit huis;
  • Bewust beheer van- en inperking van afvalstromen en het bevorderen van hergebruik van producten en materialen;
  • Daar waar nodig te kiezen voor andere materialen waarvan de eigenschappen of productiewijzen minder milieubelastend zijn;
  • Stimulering van kennis van energiebesparing, recycling en duurzaamheid aan haar medewerkers.

Bedankt voor de plezierige rit Lesley. En voor het eerst opzij hebben kunnen kijken. Mooi cadeau!

- Jelle
Neem contact op

Recensie plaatsen