Bel direct

Directiechauffeur

Tijd is kostbaar. Wilt u uw tijd waardevoller besteden? Dit kan door uw reistijd in te ruilen voor werktijd of voor ontspanning.
Vlot
Veilig
Comfortabel

Directiechauffeurs met gespecialiseerde rijopleidingen maken het verschil

De directiechauffeurs van De Leeuwe Chauffeursdiensten zijn opgeleid door middel van diverse rijopleidingen in binnen- en buitenland. Van de basisopleiding directiechauffeur (CCV-D1) tot aan het rijden met hoger gemiddelde snelheden, gepantserd vervoer en ontsnappingstechnieken. Tevens zijn zij allen in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV certificaat. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, kijken wij naar het opleidingsniveau voor uw directiechauffeur.

We laten niets aan het toeval over. Hierbij een greep uit onze werkzaamheden

Routes worden voorbereid en in sommige gevallen verkend. Daarnaast snel kunnen schakelen bij onvoorziene situaties, files, ongeval, wegwerkzaamheden enz;
Maken van alternatieve routes en het in kaart brengen van ziekenhuizen en politiebureaus binnen de verplaatsingen, de zogeheten safe-houses;
Informatie verzamelen door nauw samen te werken met de PA, met als doel zorgeloos te reizen;
Rekening houden met weersomstandigheden enz;
Onze directiechauffeurs verrichten ook nevenwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan onderhoud aan het voertuig, schoonmaak van het voertuig en diverse andere realistische neventaken.

Keurige directiechauffeur heeft mij en m’n vriendin gereden op een avond uit. Eerst heerlijk gegeten om vervolgens nog even op stap te gaan. Zo fijn niet te hoeven wachten op een taxi een warme auto in te stappen en veilig thuis gebracht te worden. Kan iedereen de Leeuwe Chauffeursdiensten aanraden! Tot snel bij de volgende rit!

- Arine
Neem contact op

Integer

Integriteit behoort thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Al onze directiechauffeurs zijn gediplomeerd. Om dit diploma geldig te houden moeten onze chauffeurs jaarlijks hun vaardigheden trainen om gediplomeerd te blijven.

Representatief

Onze directiechauffeurs dragen een tweedelig maatwerk kostuum en hebben een representatieve uiterlijke verzorging.

EHBO-BHV

Onze directiechauffeurs zijn allen in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief toepassing van de AED.

Onderhoud voertuig

Onze directiechauffeurs verrichten nevenwerkzaamheden zoals het schoonmaken en onderhoud van het voertuig

Recensie plaatsen