Bel direct

VIP-vervoer

Volledig ontzorgd worden?
Vlot
Veilig
24/7 Beschikbaarheid

Directiechauffeur met voertuig

De Leeuwe Chauffeursdiensten beschikt over een eigen wagenpark. Op deze wijze kunt u volledig ontzorgd worden bij al uw verplaatsingen. We berekenen voor onze voertuigen een dagtarief, alsmede een km vergoeding. Onze directiechauffeurs beschikken over een geldig EHBO en BHV certificaat inclusief toepassing van een AED. Onze voertuigen zijn voorzien van een EHBO koffer alsmede een AED.

Bij professioneel opgeleide chauffeurs hoort ook een krachtig voertuig. De Leeuwe Chauffeursdiensten maakt gebruik van de volgende voertuigen:

BMW 7 Serie
Audi A8
Tesla Y
Porsche Panamera

Keurige directiechauffeur heeft mij en m’n vriendin gereden op een avond uit. Eerst heerlijk gegeten om vervolgens nog even op stap te gaan. Zo fijn niet te hoeven wachten op een taxi een warme auto in te stappen en veilig thuis gebracht te worden. Kan iedereen de Leeuwe Chauffeursdiensten aanraden! Tot snel bij de volgende rit!

- Arine
Neem contact op

Integer

Integriteit behoort thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Alle directiechauffeurs zijn gediplomeerd. Om dit diploma geldig te houden moeten onze chauffeurs jaarlijks hun vaardigheden trainen om gediplomeerd te blijven.

Representatief

Onze directiechauffeurs dragen een tweedelig maatwerk kostuum en hebben een representatieve uiterlijke verzorging.

EHBO - BHV

Onze directiechauffeurs zijn allen in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief gebruik toepassing van de AED.

Flexibel

Onze chauffeurs worden landelijk ingezet en zijn flexibel. Er is geen 9 tot 5 mentaliteit. Door korte lijnen met grote importeurs kunnen wij snel directievoertuigen inhuren.

Recensie plaatsen